אינסטגרם בוחנת בימים אלו תכונה חדשה שתתריע למשתמשים כשמישהו עושה צילום מסך ל"סטוריז" שלהם.

כמו שאתם רואים בתמונה – אינסטגרם תציג הודעת אזהרה בצילום המסך הראשון שתעשו, אבל בצילום מסך הבא כבר תודיע למשתמשים על צילום המסך שלכם.

ניתן לצאת מרשימת התפוצה בכל רגע. אני שולח רק דברים שנראים לי רלוונטים.